Marlow Ropes har lansert nytt flott produkt: Fast Rope Rack  er en avansert og samtidig enkle taubrems som bygger på revolusjonerende teknologi.

Marlow Ropes LTD designet Fast Rope i samarbeid med British Special Forces, tauene benyttes nå av av spesialstyrker og SWAT-team i hele verden. Taubremsen Fast Rope Rack (FRR) brukt sammen med 40 mm Fast Rope gjør nedfiring av mannskap raskere, sikrere og enklere. Taubremsen er ideell til bruk for mannskap som ikke er trentet i bruk av Fast Rope, som medisinsk personell, tolker, lokalt personale, bombespesialister og så videre. Fast Rope Rack er også ideell ved behov for nedfiring av hunder.

Les mer om Fast-roping her

Josi Tech AS er leverandør av Marlow Ropes produkter i Norge. Marlow Ropes LTD er synomymt med kvalitet og innovasjon innen tau og tauverk og har en over 200 år gammel historie og leverer tau til fritidsbåtmarkedet, friluftsliv, forsvar, industri og jordbruk.

 

Få mer informasjon om Fast Rope Rack