Aclima

Design Wool fra AclimaACLIMA SIDEN 1939

Ullspesialisten

Aclimas visjon er:

Å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Aclima har vært en ledende bedrift i den norske tekstilbransjen siden 1939. Aclima har arbeidet kontinuerlig for å holde folk varme og tørre og kjenner behovene det norske klimaet skaper.
Undertøyet fra Aclima er godt kjent for sin høye kvalitet.
 Lars Monsen-kolleksjonen
Aclima leverer ulltøy til alle, fra barn i barnehage til flammehemmende og isolerende undertøy til Forsvaret.
Aclima fokuserer også på sportundertøy og viser med sin nyeste kolleksjon topp moderne sportsundertøy som er elegant, mykt og varmt på en gang. Undertøy som puster og som er laget slik at vond lukt ikke blir værende i stoffet.

I samarbeid med Lars Monsen har Aclima utviklet Lars Monsen Anárjohka-kolleksjonen som er en serie med ullunderøy for ekte friluftsfolk

Josi Tech forhandler kvalitetsprodukter fra Aclima:

Ta gjerne direkte kontakt med oss for mer informasjon om produktene under:

dwcoveac100816

woolshellbwMer om Aclima AS

Aclima AS startet sin virksomhet  i 1939 og har vært i familien Johansens i tre generasjoner

 «Aclima skal kombinere kunnskap om markedets behov, fibersammensetning, strikking og design for å utvikle og selge funksjonelt undertøy til bruk utendørs»

Aclima har spesialisert seg i ullundertøy. Merinoull gir den beste komfort i de fleste vær –og temperaturforhold og for de fleste aktiviteter. Som du kanskje allerede vet har ull en unik evne til å holde deg varm selv om du skulle bli våt.

Aclima produsere komfortable og slitesterke produkter som gir den beste svettetransporten. Funksjon har alltid vært første prioritet, med design er også viktig.

warmwoolbwAclima holder til på Krøderen i Buskerud fylke like ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktutvikling og for å teste produktene sommer som vinter.

Aclima kolleksjonen dekker utendørsaktiviteter for hele året med undertøy, mellombekledning, sokker og luer slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute.

Les mer på nettsidene til Aclima >>