Cristanini SpA Company

DECONTAMINATION SYSTEMS FOR MILITARY AND CIVIL PROTECTION
WATER AND STEAM TECHNOLOGIES FOR ENVIRONMENT CLEANING


Cristanini – en dynamisk industriell virkelighet siden 1972

CRISTANINI:
DEKONTAMINERING ER MULIG MED BARE EN PERSON, EN MASKIN OG ETT PRODUKT

Cristanini ble etablert i 1972 og har med bunnsolidsolid bakgrunn og erfaring innen høytrykksteknologi utviklet seg til en av verdens ledende produsenter av rensemateriell. Cristaninis erfaring og aktive innsats innen nyteknologisk innovasjon gjør deres produkter meget unike og etterspurte. Cristanini leverer i dag sine produkter og teknologiske løsninger over hele verden.

Cristaninis filosofi er at med en person, en maskin og ett produkt så får man gjort renseoppdrag enkelt og effektivt.

Josi Tech forhandler alle produkter fra Cristanini i Norge:

Ta gjerne direkte kontakt med oss for mer informasjon om produktene under

Mer informasjon om Cristanini

NettsideCristanini ble etablert i 1972 og har med bunnsolidsolid bakgrunn og erfaring innen høytrykksteknologi utviklet seg til en av verdens ledende produsenter av rensemateriell. Cristaninis erfaring og aktive innsats innen nyteknologisk innovasjon gjør deres produkter meget unike og etterspurte. Cristanini leverer i dag sine produkter og teknologiske løsninger over hele verden.

Cristanini S.p.A. tilbyr I dag et komplett utvalg av høytrykksmaskiner som kan løse problemer og håndtere utfordringer både innen sivile, industrielle og militære sektorer

Cristaninis enestående erfaring og kunnskap i de ulike markeder er resultat av års innsats med forskning og utprøvning av produkter og tilleggsmateriell i praktisk sammenheng.

Cristaninis nære kundekontakt og brede erfaring gjennom praktiske tester har muliggjort at de kan tilfredsstille kundenes forskjellige krav og ønsker hvor de også ofte finner nye og innovative løsninger. Cristanini engasjerer seg sterkt i å finne praktiske løsninger på viktige problemer fremfor å la dem forbli uløst.

Cristanini produserer i dag maskiner og modeller fra 1 kW opp til 1000 kW.

Innen dekontaminering – rens innen CBRNe kan Cristanini tilby en rekke rensesystemer for både små og store behov. Mobile feltstasjoner for kontinuerlig og samtidig rens og dekontaminering av personell, materiale, personlig utrustning, kjøretøyer og bakkeutstyr.

Cristanini har utviklet den unike SANIJETGUN, BX 24 CBRN miljøvennlige rensesystem. Med rensemiddelet BX 24, SANIJETGUN lanse er dette et meget anerkjent rensesystem brukt i mange land og som også har endret filosofien rundt dekontaminering.

Last med kataloger fra Cristianini:

CBRN General - Cristanini-katalogCBRN Decontamination - Cristanini-katalogDetox-trailer - Cristanini-katalogMini-sanimatic - Cristanini katalogWorld-of-steam - Cristanini katalog

Se video av Cristanini SX Decontaminat – for  miljøvennling dekontaminering av sensitivt utstyr: