Marlow Ropes

Marlow Ropes - syntetiske tau og utstyr til tauverkPIONEERS IN ROPE TECNOLOGY

Marlow Ropes LTD er en verdenskjent britisk produsent av syntetiske fibertau og utstyr. Fabrikken som ligger i Halisham i East Sussex er utstyrt med alt som trengs til produksjon av tauverk av høy kvalitet. Marlow Rope eksporterer til hele verden og har et eget salgs- og distribusjonsselskap i USA.Marlow Ropes - tau og tauverk av høy kvalitet

Marlow Ropes har er kjent for kvalitet, ytelse og innovasjon og har en 200 år lang historie.

Tauene lages av syntetiske fibre: Vectran, Zylon, Technora, Nomex og Twaron.

Marlow Ropes LTD er nøkkelpartner med DSM Dyneeema og produsere spesialiserte liner: Dyneema SK99, SK78, SK75, SK38, DM20 and XBO.

Josi Tech forhandler alle produkter fra Marlow Ropes LTD i Norge:

Ta gjerne direkte kontakt med oss for mer informasjon om produktene under

Mer om Marlow Ropes

Svært stort utvalg av produkter

Båtsport, vannsport og seiling
Marlow Ropes produserer tau en lang rekke spesialiserte tau til fritidsbåter, og seilsport, også til vindsurfing, kiting og annen vannsport.
Marlow Rope har også alt av tilbehør.

Tau til militært og annen profesjonell bruk
Marlow Ropes er kjent for kvalitet og teknisk innovasjon når det gjelder produkter til forsvar og spesialstyrker verden rundt. Produktene har blitt brukt og testet i tøffe omgivelser og kampsoner. De leverer til produkter til 100 land. Produktene har streng ISO kvalitet og mange er sertifisert og testet i henhold til CE, NFPA, ANSI og har NATO-nummer.

På nettsidene til Marlow Ropes finner du spesialltau av ulike slag :

Marlow Ropes har også tau og tilbehør til

Sikkerhetsutstyr og tilbehør
Marlow Robes har et eget merke med sikkerhetsutstyr som heter CAMP Safety med produkter som seler, hjelmer, utstyr av høy kvalitet for sikring under rappellering, ascendere, taubremser, utstyr for fallsikring, trinser, taublokker og karabiner.

Besøk nettsidene til Marlow Ropes: