Josi Tech Magasin

Følg med for oppdatert informasjon om de nyeste og mest avanserte produkter innen sikkerhets- , rednings- og overlevelsesutstyr i det norske markedet og spennde og lærerike bakgrunnsartikler.

 

Vær forberedt!

Vær forberedt. Vi har varer på lager både Survival Kits og reisesett med munnbind og håndrens. Selv om vi sakte kan gå tilbake til normalt liv er det fortsatt viktig å være oppmerksom på enkle forholdsregler for å beskytte seg mot smitte. Kontakt oss gjerne for pris...

Overlevelses-pakke

En slik ovelevelsespakke er en som FHI anbefaler at alle har i hjemmet. Denne familie-overlevelsespakken inneholder:– Masker– Hånd-desinfiserings gel– Vannrense tabeletter– Hansker– Antiseptiske våtservietter– Instrukssjonsark om...

Egenberedskap

Egenberedskap i hjemmet – Hva trenger du?
«Når samfunnet rammes av en stor hendelse eller krise, må hjelpen først ut til de som trenger det aller mest. Jo flere av oss som er i stand til å ta vare på oss selv og hjelpe de rundt oss ved en hendelse, jo bedre rustet står vi som samfunn…»

Rope Access – høydearbeid i tau

Rope Access er metode for å utføre arbeid i høyden – en stadig mer populær arbeidsform. Den er effektiv, rask, rimelig, sikker og spektakulær. Med Rope Access kan arbeidere komme til på høye og krevende steder uten, kraner, stillaser og plattformer.

Fast-roping

Fast-roping er en teknikk for rask nedfiring mannskap fra et helikopter til bakken eller eller et skip.

Teknikken er svært effektiv og benyttes av spesialstyrer og SWAT-team i hele verden.

Josi Tech AS forhandler Marlow Fast Ropes.

Fløytesignaler

Det enkle er ofte det beste.

En nødfløyte er et meget enkelt og lett lite hjelpemiddel som kan brukes både dag og natt uten store anstrengelser.

Lær deg de enkle internasjonale nødsignalene for fløyter.

Multi-tool, lommekniver og lommeverktøy

Begrepet multi-tool eller multiverkttøy brukes om et bredt spekter av produkter. Felles for dem alle at de består av ett redskap som inneholder mange ulike verktøy. De ulike verktøyene kan foldes inn og ut av forskjellige typer håndtak etter behov.

NASA Space blanket

Romduken som ble utviklet av NASA finnes nå i de fleste førsthjelpspakker og har reddet mange liv. Ofte har du sikkert sett personer på skadesteder eller etter ulykker og terrorhandlinger pakket inn i aluminiumslignede tepper. Teppene hindrer varmetap og kan motvirke utvikling av sjokk.